News

Latest News

BID procedure FISU WUC Rowing/NSRF-Slotwedstrijden 2024
24-04-2023

Op 8 mei zal de BID-procedure voor het organiseren van side-events op het FISU WUC Rowing/NSRF-Slotwedstrijden opengaan voor leden van de NSRF.

Deze zullen openstaan van 8 mei tot en met 8 juni 23.59.

Op de NSRF-ALV van dit jaar is afgesproken dat verenigingen hier graag aan bijdragen, zoals dit voorgaande jaren ook is geweest. 

Alle lidverenigingen van de NSRF hebben vandaag bericht gekregen over deze procedure. Voor vragen verwijzen we u dan ook eerst door naar het bestuur van uw NSRF-vereniging, waarna zij uw vragen kunnen beantwoorden of door kunnen sturen naar het Organising Committee.

Door delen van de organisatie open te zetten voor studenten-roeiend Nederland wil de organisatie bewerkstelligen dat dit evenement in 2024 gedragen wordt door alle studentenroeiers en we aan de internationale roeiwereld kunnen laten zien wie wij zijn, wat we kunnen en hoeveel passie en enthousiasme er in de roeiwereld rondgaat.

Het FOR, gekoppeld aan de BID procedure, vindt u hier:
FOR WUC Rowing/NSRF-Slotwedstrijden 2024

Voor verdere informatie verwijzen wij u verder naar uw verenigingsbestuur

World University Championship Rowing en NSRF-Slotwedstrijden slaan de handen ineen

23-02-2023

Op de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Studenten Roei Federatie van 19 februari hebben de NSRF verenigingen ingestemd om met beide wedstrijdorganisaties een nauwe samenwerking aan te gaan.

In navolging op het bid dat in 2019 werd ingediend en gewonnen, zullen de NSRF-slotwedstrijden en het WUCR 2024 dus gelijktijdig plaatsvinden op de Willem Alexanderbaan in Rotterdam.

Deze week vol roeien zal plaatsvinden van 3 t/m 7 juli 2024, waar het WUCR zal aftrappen en toe zal werken naar een weekend vol finales, zij-aan-zij met het programma van de slotwedstrijden.

Komend jaar zal dit event met een samenwerking tussen het organising comittee, de NSRF, de KNRB en Studentensport Nederland verder worden opgezet tot het grootste studentensport evenement van Nederland.

Hulp is altijd welkom.
Denk jij dat je iets kan bijdragen aan de organisatie, heb je ideeën of ben je achtergebleven met vragen?

Meld je dan als vrijwilliger via onze website:
Vrijwilligers

Of stuur voor vragen een mail naar:
Info@wucrowing2024.com

 

New vacansies.

01-15-2023

The WUC Rowing 2024 is looking for new additions to the team. Do you want to be a part of the biggest student rowing regatta in the Netherlands? Look no further! 

Currently we are looking for a Rowing Diversity Fund Manager and members for our Sponsor and Marketing Committees. 

More info:

Marketing Committee

Sponsor Committee

Manager Rowing Diversity Fund

 
 
 

Vacancies for Side Event Manager & Venue Manager.


02-20-2022

 

The WUC Rowing 2024 is looking for two new additions to the team. Do you want to be a part of the biggest student rowing regatta in the Netherlands? Look no further!

We are searching for a Side-Event Manager and a Venue Manager.

More info:

Vacancy: Side Event Manager

Vacancy: Venue Manager

Official website is live. 

02-20-2022

The events official website is live. On this page you can find all information regarding the World University Championship Rowing 2024.

More information will be posted in the run-up to the event.

For more news on the championship follow us on: